Načítám Akce

« Všechny Akce

Částečné závěsy pro krásu i prožitek

24 listopadu @ 10:00 - 18:00

1400Kč

Částečné závěsy – esteticky, hravě, pohodlně.

Futomomo, agura – turecký sed, závěsný provaz.

Vhodné pro všechny, kdo mají základy.

 

Obsah

Závěsný bod nám v shibari dává možnost formovat tělo partnera ve 3D. Proti čistě pozemnímu vázání získáváme nepřebernou paletu nových pozic. Částečné závěsy skýtají bezpečí země, podstatně delší čas pro hru, menší riziko bolesti nebo naopak příležitost protějšku snadněji přitopit.

Technicky se zaměříme na futomomo a aguru pro částečný závěs, závěsný provaz, variování pozic od jednoduchých až po náročnější a přechody mezi nimi. Důraz jako je tomu většinou u Diany bude kladen na emoční stránku vázání, dramaturgii celé session, hru a neverbální komunikaci mezi partnery, odezírání signálů těla, manipulace s tělem protějšku pomocí provazu na cestě do vzduchu a zásobu inspirace, kudy se může vaše session ubírat – prioritizace jednotlivých kroků, rozhodování.

Termín

24.11. 2024 11:00 – 19:00

Místo konání

Alive Kinbaku Dojo, přesná pražská adresa po přihlášení

Pokročilost

Měli byste u umět uvázat single a double column tie a manipulovat s provazy. Budete vítáni, pokud jste kdekoliv absolvovali alespoň základy. Avšak praktická cvičení uspokojí i ty z vás, kteří už umíte některé hrudní úvazy nebo máte základy závěsů za sebou.

Registrace

Páry si kupují dvě vstupenky.

Jednotlivce, kteří chtějí přijít, ale mají preferenci, že chtějí raději vázat/být vázaní s mužem/ženou, prosím, abyste mi nejdřív napsali „před-přihlašovací“ email na diana@dianavera.com. Až se před-přihlásí někdo další s obrácenými preferencemi, ozvu se vám oběma, ať si koupíte každý po jednom lístku. Neznamená to automaticky, že vás dávám do páru.

 

Stravování

Na oběd můžeme vyrazit společně, v těsné blízkosti Dojo se nachází větší množství restaurací a kaváren.

S sebou

Šátek na oči, provazy, co máte. Na místě budou po předchozí domluvě jutové
provazy ke koupi i k zapůjčení. Deku. Na místě jsou puzzle tatami nebo koberce. Pohodlné oblečení pro volný pohyb. Vážeme bosí. Sprcha k dispozici, ručník vlastní.

Kurzovné

1400 Kč / osobu

 

Podrobnosti

Datum:
24 listopadu
Čas:
10:00 - 18:00
Cena:
1400Kč