Načítám Akce

« Všechny Akce

Dominance skrze provaz a vlastní tělo

17 listopadu @ 11:00 - 19:00

1400Kč
workshop pro ty, které baví ovládat a být ovládáni skrze vědomý DOTEK. Budeme se pohybovat na hranici masáže, BODYMECHANIKY a drsnějšího zacházení s tělem.

 

 

Termín

17. 11. 2024, 11-19:00

Místo konání

Klub Kotelna, Služeb 3a, Praha 10 – Hostivař

Pokročilost

Měli byste umět svázat ruce k sobě a umět zacházet s provazem. Volně navazuje na Pevné základy den před tím 16. 11. 2024, ale můžete mít základy odkudkoli.

Obsah

Mnoho z nás vstupuje do vázání, abychom vtělili svoje dominantně – submisivní představy. Tento workshop vám nabídne k vyzkoušení, k naučení a hlavně k prožití mnoho způsobů, JAK se dotknout tak, aby nás protějšek následoval, poslechl, nechal se vést.

Vysvětlíme si zákonitosti těla, pohybu, směru, intenzity doteku, který nemusí být vždy jen skrze provaz, můžeme se dotýkat nejrůznějšími částmi těla na nejrůznějších částech těla. Nepůjde o erotickou stimulaci, ale spíše o spolupráci kostí, svalů, kloubů a fascií tak, abychom se dostali do kontaktu oba partneři. Jednoduše dříve než přitlačíme, je třeba umět daný prvek vykonat účinně bez bolesti.

Naučím vás svá oblíbená gesta, ukážu „zaručená“ místa na těle, postupy, které fungují. Především vás ale podnítím, abyste hledali vlastní a rozšířili tak škálu nástrojů, které používáte. Kromě doteku se podíváme i na neverbální komunikaci, hlas, dech a ZÁMĚR.

Samozřejmostí bude sledování bezpečnosti jak pro vaše těla tak psychiku. U každé z nabízených technik budete upozorněni na možná rizika, povedu vás k tomu, abyste spolu komunikovali své hranice a intenzitu. Neočekávejte žádné drsné take-downy ani hru s dechem, jako spíše zalehávání, zašlapávání, hru se vzdáleností, apod. a hlavně otevírání se potenciálu vlastního těla a nacházení příjemných cest k uspokojivé dominantně-submisivní fyzické interakci.

 

Forma

Ukázky bude střídat výklad, řízené sdílení a hlavně vaše praxe ve dvojicích.

Registrace

Zde přes rezervační systém. Páry si kupují 2 lístky. Jednotlivci se ozvou na email diana@dianavera.com předem a lístky si kupují až po té, když mají jasné, s kým jdou. Propojím vás s někým, kdo mi taky napíše email, že by rád šel, ale nemá dvojici.
Pokud se neznáme osobně, připojte prosím informaci o svých zkušenostech a
motivaci k vázání.

S sebou

Šátek na oči, provazy, co máte. Na místě budou po předchozí domluvě jutové
provazy ke koupi i k zapůjčení. Psací potřeby. Deku. Pohodlné oblečení pro volný pohyb na zemi.
Podložky jsou na místě. Vážeme bosí.

Kurzovné

1400 Kč / osobu

 

 

Podrobnosti

Datum:
17 listopadu
Čas:
11:00 - 19:00
Cena:
1400Kč
Štítky Akce:
, , , , ,